Cégtörténet

A DATASHRED Kft. vezetői és tulajdonosai 15 éve a dokumentum-menedzsment területén tevékenykednek. A 2001-ben általuk alapított iratkezelő- és tároló cég működése során szembesültek a partnerek adathordozó- és  iratmegsemmisítési problémáival. Nehézséget jelentett számukra a nagy mennyiségű papír alapú és digitális adathordozó selejtezése és megsemmisítése, illetve a folyamatosan keletkező, szenzitív adatot tartalmazó papírhulladék gyűjtése és kezelése.

2011-ben a fenti problémák megoldására jött létre a DATASHRED Kft, ami 2014-re már egy európai színvonalú, nemzetközi sztenderdek alapján működő irat- és digitális adathordozó megsemmisítő üzemmé vált.

Munkatársaink és szakértőink átfogó tapasztalattal rendelkeznek a további megőrzést nem igénylő iratok és adathordozók dokumentált és nyomon követett megsemmisítési folyamatainak megszervezésében és működtetésében.

2015-ben – 100%-ban magyar tulajdonú vállalatként – megnyitottuk gyáli megsemmisítő üzemünket, amely szinte korlátlan kapacitással, egyedülálló szakmai kompetenciával áll megrendelőink rendelkezésére.

Tevékenység

A DATASHRED Kft. alaptevékenysége az iratok szakszerű rendezése, selejtezése, a szenzitív adatot tartalmazó papír- és digitális adathordozók biztonságos gyűjtése, megsemmisítése, beleértve az átvételt és szállítást, valamint a szükséges eszközök – pl. gyűjtő-tároló konténer – biztosítása.

Igény esetén az iratügyvitel területén teljes körű szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleink részére:

  • iratkezelési szabályzat, irattári terv készítése,
  • iratkezelési folyamatok felmérése, újratervezése,
  • dokumentum menedzsment rendszer bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás,
  • irattár kialakításához, üzemeltetéséhez kapcsolódó tanácsadás.

Szolgáltatásainkat elsősorban azon vállalatoknak, intézményeknek ajánljuk, amelyeknél fontos az adatok, iratok biztonságos kezelése, védelme.