Biztonságos szállítás

Ügyfeleink adatainak védelme érdekében a megsemmisítendő anyagokat zárt, külön riasztóval felszerelt rakodóterű, riasztó- és gépjárműkövető rendszerrel ellátott tehergépjárművel szállítjuk a megsemmisítő üzembe, így már az átvételt követően a szállítás során is garantált az adatvédelem.

Zárt rendszer az adatvédelem érdekében

Az üzembe érkező adathordozók biztonságos beszállítását, lerakodását zsilipkapu-rendszer biztosítja. A megsemmisítő üzem, és a megsemmisítés során létrejött zúzalék tárolásának, kezelésének területe szeparált. A szigorúan szabályozott és dokumentált folyamatok teszik lehetővé a megsemmisítési folyamat minden egyes lépésének nyomon követhetőségét, az üzem teljes területét megfigyelő videokamerás rendszer a folyamatok ellenőrzését támogatja.

zerma zss1500_iconProfesszionális megsemmisítés

A megsemmisítés nagy teljesítményű, több ezer kg/ óra kapacitású ZERMA típusú daráló géppel történik, mely gyakorlatilag bármilyen hétköznapi adathordozó megsemmisítésére alkalmas. Technológiájának köszönhetően a megrendelői igények szerinti tetszőleges méretű, akár por állagú  papírzúzalék is előállítható vele. A megsemmisítés megfelel a DIN 66399 szabvány előírásainak. A keletkezett darálékból az adatok nem visszanyerhetőek, az eredeti tartalom nem reprodukálható.

Óvjuk környezetünkettree_2_icon

A megsemmisítés során keletkezett végtermék újrahasznosításra kerül, ezáltal környezetbarát módon szabadulhat meg feleslegessé vált, leselejtezett irataitól.