Adathordozó megsemmisítés biztonságosan, az Ön igényei szerint

Megsemmisítési szolgáltatásunk egyszerű, gyors, teljeskörű és környezetkímélő megoldást kínál a folyamatosan, időszakosan vagy alkalmanként keletkező feleslegessé vált papír- és digitális adathordozók megsemmisítésére. Mind a szállítás, mind a megsemmisítés során kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelem megvalósulására, hogy bizalmas céges információk harmadik fél kezébe ne kerüljenek.

A megsemmisítés üzemünkben nagy teljesítményű géppel, darálási eljárással történik a DIN 66399 szabvány előírásainak megfelelően, mely során a keletkezett zúzalékból az adathordozók információtartalma nem reprodukálható.  Technológiájának köszönhetően igény szerinti méretű, akár por állagú papírzúzalék is előállítható vele. A képződött végtermék újrahasznosításra kerül.

A megsemmisítés teljes folyamata az elszállítástól a megsemmisítésig dokumentált, és a megsemmisítésről minden esetben megsemmisítési jegyzőkönyvet állítunk ki.

Adathordozók folyamatos gyűjtése – rendszeres elszállítással

Rendszeres begyűjtési szolgáltatásunkkal az irodájában/telephelyein folyamatosan keletkező, feleslegessé váló papíralapú- és optikai adathordozók rendezett kezelésére kínálunk átfogó megoldást.

A megsemmisítendő adathordozók gyűjtésére kifejezetten ezt a célt szolgáló nagy teherbírású, ergonomikus karton konténereket helyezzük ki Önöknél, amelyek modern megjelenésüknek köszönhetően jól illeszkednek a legtöbb irodai környezetbe. Bizalmas iratok gyűjtése esetén a konténerek plombával zárhatóak.

Nagyobb mennyiség esetén zsákot biztosítunk, szükség szerint a csomagolásban is segítünk.

A konténerek begyűjtés, cseréje az Önök által meghatározott rendszerességgel vagy alkalomszerűen történik az Önök irodai tevékenységének zavartalan működése mellett.

Egyszeri, nagy tömegű megsemmisítés

Költözés vagy a lejárt őrzési idejű iratok selejtezése során keletkező nagyobb mennyiségű iratanyag, egyéb adathordozó esetén ajánljuk egyszeri megsemmisítési szolgáltatásunkat. A szállítás előkészítéséhez igény szerint – külön díjazás ellenében – csomagolóanyagot (zsák, doboz), illetve munkaerőt is biztosítunk.

Amennyiben szeretné megkönnyíteni vállalata életét, és az iratok selejtezését, rendezését szakszerű módon elvégezni, kérje professzionális iratkezelési szolgáltatásunkat (bővebben lásd: Szolgáltatások/Iratkezelési szolgáltatások).