ez egy fontos dokumentum

Az ember otthonában naponta számos olyan bizalmas információt tartalmazó irat keletkezik, melyek bizonyos kezekben visszaélésekre adnak lehetőséget. Gondoljunk csak bele, hogy mi minden található egy szerződésben, bérjegyzékben, vagy egy egyszerű sárga csekken…

#csekkek
#bizalmas papírok
#banki papírok
#szerződések

Az ember otthonában naponta számos olyan bizalmas információt tartalmazó irat keletkezik, melyek bizonyos kezekben visszaélésekre adnak lehetőséget. Gondoljunk csak bele, hogy mi minden található egy szerződésben, bérjegyzékben, vagy egy egyszerű sárga csekken…

EGYRE CSAK GYŰLNEK

AZ IRATOK, MAPPÁK? PAPÍROK…

… melyeket nem merünk kidobni, mert bizalmas adatokat, információkat tartalmaznak. Egy papírlap önmagában nagyon kevés helyet foglal, de többedmagával hamar kitölti a fontos iratok gyűjtésére szánt mappát, fiókot – rövid időn belül pedig több iratunk halmozódhat fel otthon, mint egy kisebb könyvelőirodában. Ugyanez a helyzet a munkahelyek irattáraival is…

Sokan ollóval felvágják, vagy összetépik a régi iratokat, esetleg irodai iratmegsemmisítőben csíkokra vágják, vagy évente egyszer begyújtanak velük a kályhába, kandallóba. Előbbi módszer azonban adatvédelmi, utóbbi pedig környezetvédelmi szempontból aggályos…

MI VÉGLEGESEN MEGOLDJUK EZT A PROBLÉMÁT

MEGSEMMISÍTJÜK

a papírt, mellette pedig nyomtalanul eltüntetjük a rajta található információkat.

ADATVÉDELEM

Garantáljuk, hogy a konténerbe helyezett dokumentumaid nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

ELŐNYÖK

Rendkívül magasfokú adatbiztonságot garantál az eljárás, hiszen az iratokból keletkező papírzúzalék soha többé nem lesz olvasható.

ÚJRAHASZNOSÍTJUK

a papírt, mert az adatbiztonság mellett másik fontos prioritásunk a környezet védelme, melyet környezetkímélő technológiák használatával és a keletkezett zúzalékok lehető legteljesebb újrahasznosításával érhetünk el.

EGY FÁT
ÜLTETÜNK 1000 KG PAPÍRONKÉNT

Minden tonna feldolgozott papír után ültetünk egy fát, ezzel is kifejezve elköteleződésünket a környezet és a klíma védelme iránt.

EDDIG

0

ÜLTETETT FA

KÉRJ KONTÉNERT
TE IS AZ IRODÁBA!

A szolgáltatás teljesen ingyenes az első hónapban, ha legalább hat hónapos időtartamra rendelsz konténert. Pont olyan, mintha a kukába dobnád az iratokat, azzal a különbséggel, hogy mi véglegesen megsemmisítjük a rajta található információkat és újrahasznosítjuk a papírt.

A ládákat természetesen rendszeres időközönként ürítjük anélkül, hogy zavarnánk irodád munkamenetét. A teljes szolgáltatás havonta 12.000 Ft-ba kerül vállalati partnereinknek, ami magába foglalja a konténer kihelyezését, ürítését, a papír szállítását és megsemmisítését is.

HOL TALÁLHATÓAK KONTÉNEREINK?

Plombálval ellátott iratgyűjtő konténereinket megtalálhatod Budapest és Magyarország nagyvárosainak több, mint 1000 pontján! A legközelebbi papírgyűjtő konténert megtalálhatod a lakhelyed, munkahelyed, vagy a kedvenc üzleted közelében.